Privacy Statement
privacy_statement_21-05-2019SBOUDZUID.pdf (19.92KB)
Privacy Statement
privacy_statement_21-05-2019SBOUDZUID.pdf (19.92KB)

     


06- 45706461  020- 6891869 info@schildersbedrijfoudzuid.nl


Stageplekken beschikbaar per  mei 2019


BOL/BBL.  Stuur uw CV in via de webiste.


Vanaf juni  2019 weer nieuwe foto's en refenenties van mooie klussen !!

 





Mustapha Ahannach is al meer  dan 15  jaar  uw vakschilder. 


Nieuw adres:

Van Tuyll van serooskerkenweg 65-2  

1076 JE Amsterdam  NLD



----------------------------------------------------------------



 

CONTACTFORMULIER

KLIK HIER



Zie onderstaande  testimonials :

=========================================================

mei 2018


Een paar jaar geleden heeft Mustapha ons hele huis geschilderd, dit ziet er nog steeds perfect uit. Er is goede kwaliteit verf gebruikt en werk afgeleverd.  
   

Onlangs heeft Mustapha bij ons behangen, er was iets te weinig behang maar Mustapha heeft het heel creatief opgelost en ziet het er keurig uit.  
   

Het schilderbedrijf  Oud Zuid komt haar afspraken na, werkt nauwkeurig en vakkundig, denkt mee en is prettig om mee te werken. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!!  
   

Fam. Quint 

Cornelis Schuytstraat Amsterdam

------------

Wij zijn zeer tevreden met het schilderwerk van Schildersbedrijf Oud Zuid. Nadat we het schilderwerk van onze vorige woning op de Cornelis Schuytstraat 69 al naar volle tevredenheid met hen hadden gedaan, besloten we dat ook bij ons huidige woning te doen. Het werk wordt altijd zeer precies gedaan, het zijn echte vakmensen, en ze houden zich aan de afspraken wat betreft oplevering. Daarnaast is Moes een prettig persoon om mee samen te werken.”    

 Fam. Huizinga Wateler ,  Henriette Bosmansstraat 35 Amsterdam

---------------

We werken graag met Oud Zuid i.c. Mustapha. Hij is flexibel, komt afspraken na en rekent niet de hoofdprijs. Mustapha is een harde werker. Hij werkt secuur en netjes. Hij pakt voor ons grote klussen aan, maar niet onbelangrijk: ook kleine. We bevelen hem van harte aan. Zoals onze zoon zegt: ‘Mustapha is een goede, aardige schilder en je kunt er een leuk praatje mee maken.’    


De heer mr. Maarten van Vestering, Amsterdam Zuid

 

                 ------------


Schildersbedrijf Oud Zuid heeft een klus in onze woning uitgevoerd. Het was makkelijk een afspraak te maken en de werkzaamheden werden snel, met goedekwaliteit en voor een eerlijke prijs uitgevoerd.

We kunnen hem zeker aanbevelen!  
   

Herr Dr Martin C. Michel  , Amsterdam/ en Duitsland.


------------------


Ik heb met veel plezier gebruik gemaakt van de diensten van Schildersbedrijf Oud Zuid om mijn appartement te laten verfen en behangen. Dat is uitstekend bevallen: ze werken snel, zorgvuldig (leveren goed werk!) en betrouwbaar. Daarnaast communiceren ze adequaat. Ik zou iedereen Oud Zuid aanraden!    

 Vriendelijk groet,   

T. de Jong              Waagdragerhof

Amsterdam centrum


----

Onlangs heeft Oud Zuid mijn gehele appartement geschilderd.  Niet alleen was er een uitstekend product geleverd maar ook was het een week eerder klaar dan afgesproken en het appartement was ontzettend netjes achtergelaten.  Oud Zuid was mij laaiend enthousiast door vrienden aanbevolen en ik begrijp nu waarom.  Ik kan ze (Mustapha) zonder enig voorbehoud aanraden!


Jelmar de Jong  Mensinge 50 Amsterdam

----        

"Het schilderwerk van Oud Zuid heeft onze entree en hal aan Boorstraat 107 (Utrecht) een mooie nieuwe frisse aanblik gegeven.
De werkzaamheden zijn in goed overleg en met zorg uitgevoerd. 
Het contact met het personeel van Oud Zuid was vriendelijk en professioneel.

Bij Het Huis Utrecht gaan we Oud Zuid zeker vaker vragen om ons schilderwerk uit te voeren."

Met vriendelijke groet,


Elias Groothoff
Technisch coördinator Het Huis Utrecht

https://www.hethuisutrecht.nl/

   



----

Bij mij zijn 2 deuren in slechte staat , goed gerestaureerd en mooi geschilderd. 

Er zijn ook 2 raamkozijnen geschilderd.Mustapha werkt erg netjes en  snel, ben erg tevreden over het eindresultaat.Na afloop is alles keurig opgeruimd, schoon gemaakt ,en zo nodig gestofzuigd. Alles ging in prettig overleg, er werd hard gewerkt, mijn raamkozijnen en deuren zien er weer prachtig uit.Verder veel ander VvE werk aan de Bloemgracht 81"

Mirja de Vries, Bloemgracht 81 Amsterdam

----

"Heel tevreden met het resultaat. Zeker een aanrader!"  

  
   www.academiaelsur.nl  

Pere ,  eigenaar Talenschool El Sur Amsterdam Zuid

----

"In december 2016 heeft Mustapha ons appartement van binnen geheel geschilderd. Dat heeft hij zeer netjes , gedegen professioneel en snel gedaan. Het eind resultaat is prachtig. En dat is bijzonder want de muren en het houtwerk zaten vol gaten en kieren. Hij heeft het super strak gekregen!"

De heer Xander de Rijk 

Kromme Leimuidenstraat 10-II Amsterdam

----


"Mustapha heeft al verschillende schilderklussen bij ons in en aan ons huis gedaan en altijd tot volle tevredenheid. Je levert goed werk en je bent absoluut betrouwbaar. Je werkt gestadig door en bent zeer vakkundig. Het feit dat wij al jaren met je samen werken is hier een bewijs van. Ook in de toekomst hopen wij de samenwerking op deze wijze voort te zetten."

 Dr. Cees A Aldewereld, en Drs.  Henk Staal 


Herengracht 569 Amsterdam


----

"Diverse gerenommeerde schildersbedrijven hebben in het verleden het houtwerk en muren van mijn huis aan de Maliebaan 135 te Utrecht van een nieuwe verflaag voorzien. Een kostbare aangelegenheid. Recent heeft schildersbedrijf Oud Zuid onderhoud verricht. Hierover wil ik het volgende opmerken:

1. Perfecte kwaliteit
2. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
3. Bijzonder prettige wijze van overleg en samenwerking.
Zonder enige reserve wil ik voor dit schildersbedrijf referent zijn. Een topper!!"


Dr Hans Kraak MD  ,


 Maliebaan 135 Utrecht

----

Een top vakman !!!, zeer zorgvuldig betrouwbaar een fijn persoon om over de vloer te hebben."   


Mw Elly V.   , Holbeinstraat Amsterdam


Tevens nog 2 klanten  Holbeinstraat zeer tevreden


----

Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw schilderwerk in en rond het huis. Wij werken met top verf van o.a. Sigma en Sikkens. We hebben onze eigen leveranciers in Amsterdam.Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en opleider! Volledige VAR en overeenkomsten.

Vraag middels Email naar onze Algemene voorwaarden .  Wij regelen ook een verbouwing middels diverse aannemers, u kunt voor alles bij ons terecht.  

   

Ook kunt u bij ons terecht voor advies/verbouwing aankoop woning.  
You can contact us if you want information about painting your new house or buying real estate, including renovations. We are your Real Estate partner!
   

Just e-mail us or give me a call .  


Schildersbedrijf Oud Zuid voor:


->Schilderwerk en jaarlijks onderhoud, tevens timmerwerk 

->Glas ( in Lood)

-> Kitwerkzaamheden

-> Behangen

-> Onderhoud en renovatie gehele VvE 

->Renovatie en advies 

->Glas vervangen

->Behandeling houtrot ,  balkonhekken , onderhoudswerk  

Schildersbedrijf Oud Zuid,( Schildersbedrijf Museumkwartier -& Duivelseiland, allen onder Schildersbedrijf Oud Zuid KvK statutair te Amsterdam). Ons bedrijf zit ook echt in Amsterdam Oud Zuid wij wonen en werken er.

                          

         VRIJBLIJVENDE OFFERTE INFO@SCHILDERSBEDRIJFOUDZUID.NL


 We waren te zien op AT5, Johannes Verhulststraat 

Media Wordpress.com

 


 



Erkenningsnummer 100407969 volwaardig lid Beroepsonderwijs bedrijfsleven   S-BB.

WWW.STAGEMARKT.NL


 info@schildersbedrijfoudzuid.nl


Mijn werk is nu ook te zien en te volgen op INSTAGRAM!

 

 

 

 

 

 Boutique schilder                

 

Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw schilderwerk in en rond het huis. Wij werken met top verf van o.a. Sigma en Sikkens. We hebben onze eigen leveranciers in Amsterdam.Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en opleider! Volledige VAR en overeenkomsten.

Vraag middels Email naar onze Algemene voorwaarden .  Wij regelen ook een verbouwing middels diverse aannemers, u kunt voor alles bij ons terecht.  

   

Ook kunt u bij ons terecht voor advies/verbouwing aankoop woning.  
You can contact us if you want information about painting your new house or buying real estate, including renovations. We are your Real Estate partner!
   

Just e-mail us or give me a call .  


Schildersbedrijf Oud Zuid voor:


->Schilderwerk en jaarlijks onderhoud, tevens timmerwerk 

->Glas in Lood

-> Onderhoud en renovatie VvE 

->Renovatie en advies 

->Glas vervangen

->Behandeling houtrot ,  balkonhekken , onderhoudswerk  

   


 



Website gemaakt en in beheer door M. Ahannach en Hostnet

wij/ons: M Ahannach

Leerbedrijf ID: 100407969 

Code leerbedrijf: 04ARB100407969 

KvK-nummer: 652384860000

Postadres:

Balthasar Floriszstraat 10-1

1071 VC Amsterdam

020- 6891869

e-mail: oudzuidschildersbedrijf@gmail.com 

info@schildersbedrijfoudzuid.nl


 




 

https://twitter.com/OudZuidpainters

Disclaimer: Alle rechten voorbehouden.                      DESIGN SCHILDERS

 Disclaimer voor www.schildersbedrijfoudzuid.nl, schildersbedrijfmuseumkwartier.nl , schildersbedrijfduivelseiland.nl

 


Eigenaar Oud Zuid Mustapha Ahannach (Kamer van Koophandel: 65238486),  

B.T.W. nummer : op verzoek, vertrouwelijk zie uw factuur


Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach, gevestigd aan Van Tuyll V serooskerkenweg 65-2 1076 JE Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: www.schildersbedrijfoudzuid.nl Van Tuyll V serooskerkenweg 65-2 1076 JE Amsterdam 0206891869 M Ahannach is de Functionaris Gegevensbescherming van Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach Hij/zij is te bereiken via oudzuidschildersbedrijf@gmail.com Persoonsgegevens die wij verwerken Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Voor- en achternaam - Geslacht - Geboortedatum - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - IP-adres - Bankrekeningnummer Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u: - ras - gegevens van personen jonger dan 16 jaar Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@schildersbedrijfoudzuid.nl, dan verwijderen wij deze informatie. - burgerservicenummer (BSN) Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Het afhandelen van uw betaling - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - Om goederen en diensten bij u af te leveren - Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. Geautomatiseerde besluitvorming Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach) tussen zit. Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene] Hoe lang we persoonsgegevens bewaren Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden Delen van persoonsgegevens met derden Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@schildersbedrijfoudzuid.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen Schildersbedrijf Oud Zuid M Ahannach neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@schildersbedrijfoudzuid.nl

Website en foto's e.d. Geheel gemaakt door eigenaar schildersbedrijf Oud Zuid

hierna te noemen Schildersbedrijf Oud Zuid, verleent u hierbij toegang tot www.schildersbedrijfoudzuid.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Schildersbedrijf Oud Zuid behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op www.schildersbedrijfoudzuid.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Dhr M .A .Beperkte aansprakelijkheidSchildersbedrijf Oud Zuid spant zich in om de inhoud van www.schildersbedrijfoudzuid.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.schildersbedrijfoudzuid.nl aangeboden materialen/diensten/schilderwerk/reclame worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Schildersbedrijf Oud Zuid.In het bijzonder zijn alle prijzen op www.schildersbedrijfoudzuid.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.schildersbedrijfoudzuid.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Schildersbedrijf Oud Zuid nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze website/foto's/video's liggen bij Schildersbedrijf Oud Zuid.Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Schildersbedrijf Oud Zuid, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Na een schildersopdracht mag er gebruik worden gemaakt van foto's /dia's/video's van de werkzaamheden, behalve als de klant na plaatsing schriftelijk de toestemming intrekt.Foto's op andere sites zoals Facebook, alsook Instagram ed. zijn auteursrecht vrij. Alles volgens de  geldende en toepasselijke  wet- en regelgeving.

Overig Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Www.schildersbedrijfoudzuid.nl Balthasar Floriszstraat 10-1 te Amsterdam  2017/2018

Na acceptatie offerte , per brief, mondeling, sms, whatsapp, e-mail ed.:

ALLES ONDER VOORBEHOUD VAN ALLE RECHTEN EN WEREN. 

(Kamer van Koophandel: 65238486)












Disclaimer, algemene voorwaarden per e-mail

info@schildersbedrijfoudzuid.nl

Geldend voor werkzaamheden, offerte's, facturen, auteursrechten, en de website www.schildersbedrijfoudzuid.nl

www.schildersbedrijfmuseumkwartier.nl

www.schildersbedrijfduivelseiland.nl

www.Facebook.nl

www.instagram.nl


               info@schildersbedrijfoudzuid.nl