Sra Maria Abis Herengracht 565 Amsterdam

Mr. Mustapha’ Ahannach, manager of the company "Schilderbedrijf Oud Zuid", is a professional, precise, punctual, tidy, scrupulous, kind, reserved, reliable.
A talent that has almost disappeared.
With his staff, they worked with ethical rigor and professionalism, keeping the work site always tidy and clean.
We are satisfied with his work, well finished, done on schedule, with adequate and honest prices.
We highly recommend the company.

Thanks Mustapha.

Il Signor Mustapha’Ahannach della ditta” Schilderbedrijf Oud Zuid", e’ professionale,preciso,puntuale,ordinate,scrupoloso, gentile,riservato,affidabile.
Doti queste quasi scomparse.
Con il suo staff hanno lavorato con rigore etico e professionalita’,mantenendo il cantiere sempre pulito e ordinate.


Siamo soddisfatticon il lavor ben rifinito, fatto nel rispetto dei tempi,con adeguati e onesti prezzi..
Raccomandiamo vivamente la Ditta Shilderbedrijf Oud Zuid.

Grazie Mustapha

Joanna en Alexander Odle, Prins Hendriklaan, Amsterdam.

Wij hebben onder meer de voorkant van ons huis laten schilderen door schildersbedrijf Oud-Zuid, en zijn zeer tevreden. Mustapha is een vakman. Hij houdt zich aan zijn afspraken, is flexibel en gaat net zo lang door totdat hij zelf tevreden is. Hij heeft ook goede contacten met een prettige steigerbouwer. Mustapha en zijn medewerkers zijn vriendelijk en open, en hebben duidelijk plezier in hun werk. Je eigen huis raakt aan je ziel. Het is dan ook heel fijn om een schilder te kennen die dat begrijpt

Wim Dijkshoorn en Johanna ten Veen , Heivlinderweg Diemen

Recentelijk is ons gehele huis door Mustapha en zijn team geschilderd. Het zijn vaklui zoals je ze tegenwoordig bijna niet meer tegenkomt. Het schilderwerk ziet er prachtig uit, afspraken worden punctueel nagekomen en de communicatie verloopt soepel. Wij gaan in de toekomst zeker ook weer gebruikmaken van Schildersbedrijf Oud Zuid.

Fam. Quint Cornelis Schuytstraat Amsterdam

Een paar jaar geleden heeft Mustapha ons hele huis geschilderd, dit ziet er nog steeds perfect uit. Er is goede kwaliteit verf gebruikt en werk afgeleverd.
Onlangs heeft Mustapha bij ons behangen, er was iets te weinig behang maar Mustapha heeft het heel creatief opgelost en ziet het er keurig uit.
Het schilderbedrijf Oud Zuid komt haar afspraken na, werkt nauwkeurig en vakkundig, denkt mee en is prettig om mee te werken. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!!  

Fam. Huizinga Wateler Henriette Bosmansstraat 35 Amsterdam

Wij zijn zeer tevreden met het schilderwerk van Schildersbedrijf Oud Zuid. Nadat we het schilderwerk van onze vorige woning op de Cornelis Schuytstraat 69 al naar volle tevredenheid met hen hadden gedaan, besloten we dat ook bij ons huidige woning te doen. Het werk wordt altijd zeer precies gedaan, het zijn echte vakmensen, en ze houden zich aan de afspraken wat betreft oplevering. Daarnaast is Moes een prettig persoon om mee samen te werken

mr. Maarten van Vestering Amsterdam Zuid

We werken graag met Oud Zuid i.c. Mustapha. Hij is flexibel, komt afspraken na en rekent niet de hoofdprijs. Mustapha is een harde werker. Hij werkt secuur en netjes. Hij pakt voor ons grote klussen aan, maar niet onbelangrijk: ook kleine. We bevelen hem van harte aan. Zoals onze zoon zegt: ‘Mustapha is een goede, aardige schilder en je kunt er een leuk praatje mee maken.’

Dr Martin C. Michel Amsterdam en Duitsland

Schildersbedrijf Oud Zuid heeft een klus in onze woning uitgevoerd. Het was makkelijk een afspraak te maken en de werkzaamheden werden snel, met goedekwaliteit en voor een eerlijke prijs uitgevoerd.
We kunnen hem zeker aanbevelen!

T. de Jong Waagdragershof Amsterdam

Ik heb met veel plezier gebruik gemaakt van de diensten van Schildersbedrijf Oud Zuid om mijn appartement te laten verfen en behangen. Dat is uitstekend bevallen: ze werken snel, zorgvuldig (leveren goed werk!) en betrouwbaar. Daarnaast communiceren ze adequaat. Ik zou iedereen Oud Zuid aanraden!

Jelmar de Jong Mensinge 50 Amsterdam

Onlangs heeft Oud Zuid mijn gehele appartement geschilderd. Niet alleen was er een uitstekend product geleverd maar ook was het een week eerder klaar dan afgesproken en het appartement was ontzettend netjes achtergelaten. Oud Zuid was mij laaiend enthousiast door vrienden aanbevolen en ik begrijp nu waarom. Ik kan ze (Mustapha) zonder enig voorbehoud aanraden!

Elias Groothoff
Technisch coördinator Het Huis Utrecht

Het schilderwerk van Oud Zuid heeft onze entree en hal aan Boorstraat 107 (Utrecht) een mooie nieuwe frisse aanblik gegeven.
De werkzaamheden zijn in goed overleg en met zorg uitgevoerd.
Het contact met het personeel van Oud Zuid was vriendelijk en professioneel.

Bij Het Huis Utrecht gaan we Oud Zuid zeker vaker vragen om ons schilderwerk uit te voeren."

Mirja de Vries, Bloemgracht 81 Amsterdam

Bij mij zijn 2 deuren in slechte staat , goed gerestaureerd en mooi geschilderd.
Er zijn ook 2 raamkozijnen geschilderd.Mustapha werkt erg netjes en snel, ben erg tevreden over het eindresultaat.Na afloop is alles keurig opgeruimd, schoon gemaakt ,en zo nodig gestofzuigd. Alles ging in prettig overleg, er werd hard gewerkt, mijn raamkozijnen en deuren zien er weer prachtig uit.Verder veel ander VvE werk aan de Bloemgracht 81

Pere , eigenaar Talenschool El Sur Amsterdam Zuid

Heel tevreden met het resultaat. Zeker een aanrader!"
www.academiaelsur.nl

De heer Xander de Rijk Kromme Leimuidenstraat 10-II

In december 2016 heeft Mustapha ons appartement van binnen geheel geschilderd. Dat heeft hij zeer netjes , gedegen professioneel en snel gedaan. Het eind resultaat is prachtig. En dat is bijzonder want de muren en het houtwerk zaten vol gaten en kieren. Hij heeft het super strak gekregen!

Dr. Cees A Aldewereld, en Drs. Henk Staal  Herengracht 569 Amsterdam

Mustapha heeft al verschillende schilderklussen bij ons in en aan ons huis gedaan en altijd tot volle tevredenheid. Je levert goed werk en je bent absoluut betrouwbaar. Je werkt gestadig door en bent zeer vakkundig. Het feit dat wij al jaren met je samen werken is hier een bewijs van. Ook in de toekomst hopen wij de samenwerking op deze wijze voort te zetten.

Dr Hans Kraak MD. Maliebaan 135 Utrecht

Diverse gerenommeerde schildersbedrijven hebben in het verleden het houtwerk en muren van mijn huis aan de Maliebaan 135 te Utrecht van een nieuwe verflaag voorzien. Een kostbare aangelegenheid. Recent heeft schildersbedrijf Oud Zuid onderhoud verricht. Hierover wil ik het volgende opmerken:

1. Perfecte kwaliteit
2. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
3. Bijzonder prettige wijze van overleg en samenwerking.
Zonder enige reserve wil ik voor dit schildersbedrijf referent zijn. Een topper!!"

Mw Elly V. , Holbeinstraat Amsterdam

Een top vakman !!!, zeer zorgvuldig betrouwbaar een fijn persoon om over de vloer te hebben.